Gianni Mantero Ex Libris - Roveda, Roland (1912-1996).; Mantero, Gianni (1897-1985). (1965)
Tablica z napisem: Gianni Mantero Ex Libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.