Ex Libris Aleksandry Jagodzińskiej / [Rajmund Aszkowski]. - Aszkowski, Rajmund (1967- ). ([wydawca nieznany], 2010)
W ramce ułożonej z powtarzającego się napisu: 30. Rocznica strajków w Gdańsku (1980-2010) biało-czerwony napis: Solidarność, a na jego tle napis: Ex Libris Aleksandry Jagodzińskiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy: "Idea" oraz ślepy trójkątny wycisk z literą R.