Obwieszczenie : zgodnie z przepisami rozporządzenia Ministra Rolnictwa [...] / Stolarek Piotr. - Stolarek, Piotr (1908-1976) (Prezydent Miasta Gdyni, 1947)
Afisz dot. ochronnych szczepień świń z 18.04.1947 r.