[Afisz. Incipit] Doroczna wystawa obrazów 26.X.-26.XI.1947. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wystawie organizaowanej przez Związek Zawodowy Polskich Artystów i Plastyków w sali wystawowej w Gdańsku-Wrzeszczu.