In Memoriam Włodzimierz Radyski / R. Lewandowski. - Lewandowski, Rajmund (1927-1986) (1979)
Prostokąty różnej wielkości ustawione jeden na drugim, napis: In Memoriam Włodzimierz Radyski. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.