Zniszczenia wojenne spichrze - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1948)
Przedstawia ruiny spichlerzy na Wyspie Spichrzów, 1948 r.
Tyt. i data ołówkiem pod zdjęciem. Aut. na oprawie albumu.
Zdjęcie naklejone na tekturę o rozm.: 26 x 35 cm.
Keywords: Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie