[Afisz teatralny. Incipit:] Człowiek za burtą sztuka grana 117 razy w Warszawie. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu w sali Teatru Marynarki Wojennej i Kinie Goplana; reżyseria: Wacław Ścibor; czerwiec 1948.