Gdańsk - Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 54-58 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia kamienice przy ul. Grunwaldzkiej 54-58, w budynku nr 56 mieścił się Dom Towarowy SEZAM, ok. 1980 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie