[Afisz. Incipit] Stanisław Wójcik Wystawa Grafiki luty 1966 ... / Wojewódzki Dom Kultury w Gdańsku, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wystawie w Wojewódzkim Domu Kultury w Gdańsku przy ul. Korzennej 33/35.