[Afisz. Incipit] Klub 100 spotkań Sympozjon Poetów / Zrzeszenie Studentów Polskich. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz z programem wydarzenia Ogólnopolski Festiwal Kulturalny Studentów, które miało miejsce 6-9 maja 1961 r. w Gdańsku w Klubie Żak.