Toruń - Brama Mostowa - Kuczyński, Edward (1905-1958). ([Toruń, 1955)
Przedstawia Bramę Mostową w Toruniu widzianą od strony Wisły, z perspektywy murów Starego Miasta.
Tyt. i sygn. aut. dopisane ołówkiem pod kompoz. Miejsce i data wyd. wg działalności aut.