[Afisz. Incipit] Redakcja Tygodnika "Motor" ... organizują wielką próbę sprawności samochodów ciężarowych i osobowych marki "Star 20", "Warszawa" i innych ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach 25.07.1953 r. na Skwerze Kościuszki w Gdyni.