[Afisz. Incipit] Uwaga! ZS. "Gwardia" ma zaszczyt zaprosić ... na wielką zabawę ludową ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 09.05.1948 r. w Parku przy Browarze.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne