[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Na podstawie uchwały ... wprowadzone zostały ... poniższe taryfy na energię elektryczną ... (Miejskie Zakłady Elektryczne, 1946)
Afisz informujący o obowiązujących taryfach w Słupsku od 9.04.1946 r.