Natürliche Abbildungen der merckwürdigsten Fische nach ihren Geschlechtern - Borowski, Georg Heinrich (1746-1801).; Lange, Gottlieb August ( -1799?). (Berlin : bey Gottl. Aug. Lange, 1784)
Album ręcznie kolorowanych miedziorytów przedstawiających ryby.
Wyd. podany za cytowanym źródłem.
EROMM online