Ansicht des Kontereskarpengrabens mit Stadtgraben von Kneipab nach Bastion Löwe gesehen ([S.l.], 1913)
Przedstawia widok wałów miejskich i fosy od strony Rudna w kierunku Bastionu Lew, w głębi widoczne budynki rzeźni miejskiej, 1913 r.
Tyt. i data: 2. 11. 13 oł. na rewersie.
Fot. Gd.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fosy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie