Przekład z chirurgiczną precyzją : Stanisława Barańczaka 66 wierszy George'a Herberta / Marta Gibińska. - Gibińska, Marta (1942- ).
Słowa kluczowe: George Herbert, The Temple, Stanisław Barańczak, przekład, transformacja.