Ex Libris Dr Stanisław Aulich / [K. S. Kozlovskij]. - Kozlovskij, Konstantin Stepanovič (1905-1975) ([wydawca nieznany], 1964)
Drewniany konik z bryczką, w której leżą książki i siedzi niedźwiedź grający na bałałajce, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr Stanisław Aulich. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.