[Afisz. Incipit] Przepisy sanitarno-porządkowe (regulamin mieszkaniowy) dla miasta Nowego Dworu Gdańskiego ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz z przepisami sanitarno-porządkowymi, 28.02.1948 r.
Keywords: Nowy Dwór Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.