G. Less - Tischbein, Johann Heinrich Wilhelm (1751-1829). ([Kassel], 1800)
Przedstawia portret w popiersiu G. Lessa.
U dołu w polu kompozycji tytuł: G. Less.
U dołu pod kompozycją po lewej sygnatura autora: H. Tischbein jun pinx et sculps.
Miejsce i data powstania według działalności autora.
Keywords: Portrety -- Niemcy -- 19 w; Grafika -- Niemcy -- 19 w