Weltliche Abendmusik - Madrigalkreis Leipziger Studenten (Leipzig : [s.n., 1927)
Druk z programem koncertu oraz tekstami pieśni, który prawdopodobnie miał miejsce w Gdańsku w 1927 r. (info za http://www.uni-leipzig.de.).
Data wyd. na podst. strony http://www.uni-leipzig.de.
Keywords: Chóry -- Niemcy -- 1900-1945.; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.