Ex Libris Zigmanto Kuzmickio / G. Bagdonavičius. - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986) (1945)
Wiejska chata, obok rozrzucone książki, u dołu napis: Ex Libris Zigmanto Kuzmickio. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.