Ex Libris Zigmanto Kuzmickio - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986).; Kuzmickis, Zigmas (1898-1976). ([Miejsce nieznane], 1945)
Wiejska chata, obok rozrzucone książki, u dołu napis: Ex Libris Zigmanto Kuzmickio. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty.
Data na podstawie działalności artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1900-1945.