Zgromadzony budulec na remont zdewastowanego w ciągu zimy mola w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia belki na remont mola w Sopocie, 1979 rok.