[Afisz. Incipit] Związek Zawodowy Literatów Polskich Odział Gdański ... organizuje cykl odczytów ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o cyklu wykładów w 1947 r. Wśród prelegentów Dr Marian des Loges.