[Kardynał Stefan Wyszyński podczas mszy w kościele Mariackim w Gdańsku] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia Kardynała Stefana Wyszyńskiego przed liturgią w Bazylice Wniebowzięcia Najświetrzej Marii Panny w Gdańsku, w momencie nakładania mu na ramiona paliusza, 1966 rok.