Ansicht Bastion Löwe ([S.l.], 1911)
Przedstawia widok Bastionu Lew od wsch. z Rudna, po prawej widoczne budynki Rzeźni miejskiej, 1911 r.
Tyt. i data: 30. 4. 1911 oł. na rewersie.
Fot. Gd.
Keywords: Fosy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- fotografie; Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie