Ogrody Boga - Oszajca, Wacław (1947- ). (2010)
Rachunek sumienia prezbitera. Wyjść naprzeciw nowej rzeczywistości. Z obfitości serca usta mówią.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Oszajca, Wacław -- (1947- ); Katolicyzm; Kapłaństwo; Powołanie kapłańskie; Artykuł z pracy zbiorowej; Pamiętniki i wspomnienia