Ogłoszenie Teatr Wybrzeże w Gdańsku : benefis Tadeusza Gwiazdowskiego / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Jednodniówka z okazji benefisu, informująca również o premierze przedstawienia "Pan Damazy" 5.03.1983 r.