Ogłoszenie Teatr Wybrzeże w Gdańsku : benefis Tadeusza Gwiazdowskiego - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1983)
Jednodniówka z okazji benefisu, informująca również o premierze przedstawienia "Pan Damazy" 5.03.1983 r.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.