Psychoanaliza w Druskiennikach - Łukasiewicz, Jacek (1934-2021).; Dziekanowski, Czesław (1943-2021). (1996)
Recenzja książki : Projektantka intymności / Czesław Dziekanowski. Warszawa, 1995.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.