[Afisz. Incipit:] Miejski Instytut Muzyczny w Gdańsku urządza... wieczór operowy w wykonaniu uczniów klasy śpiewu solowego prof. prof. Adama Ludwiga i Wandy Hendrich. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach uczniów 21.03.1947 r. w sali Teatru Miejskiego.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne