izaak babel - zmierzch / Baliszewska-Walicka. - Baliszewska-Walicka, Aleksandra (1939- ). (Teatr Wybrzeże, 1967)
Plakat przedstawienia w Teatrze Wybrzeże. Na plakacie ręka trzymająca w nadgarstku drugą rękę na tle liter w języku hebrajskm.