Ex Libris Franziska Roveda [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Fragment panoramy Grazu z widokiem na rzekę Murę i zamek, u dołu napis: Ex Libris Franziska Roveda. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut. i data.