Molo w Sopocie jest miejscem spacerów o każdej porze roku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia ludzi w ciepłych kurtkach i płaszczach spacerujących po molo w Sopocie, 1979 rok.