Molo w Sopocie jest miejscem spacerów o każdej porze roku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia ludzi w ciepłych kurtkach i płaszczach spacerujących po molo w Sopocie, 1979 rok.
Tytuł na rewersie ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Molo w Sopocie; Sopot (woj. pomorskie); Fotografia polska