Święci Cyryl i Metody - ojcowie teologii słowiańskiej / Giorgio Eldarov ; tłumaczenie z języka włoskiego Jan Sergiusz Gajek. - Eldarov, Giorgio
1. Ku dojrzałej słowiańskiej wspólnocie kościelnej. 2. U początków teologii słowiańskiej.