III. Kammermusik-Abend : (Im Abonnement). Trio-Abend. ([s.n., 1911)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 26 lutego 1911 r.