[Afisz. Incipit] W III-cią rocznicę bitwy pod Lenino i rocznicę śmierci Tadeusza Kościuszki odbędzie się ... uroczysta akdemia ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii 15.10.1946 r. w sali Domu Żołnierza we Wrzeszczu.