Przystań w Gdańsku - Napieralski, Walter (1929-1978). ([Gdańsk], 1962)
Przedstawia Motławę w Gdańsku z budynkami Długiego Pobrzeża i fragmentem mostu.
Tyt., sygn. aut. i data dopisane ołówkiem ręką aut. pod kompoz.: Przystań w Gdańslu (linoryt) Napieralski 1962. Miejsce wyd. wg działalności aut.