[Afisz. Incipit] W sali Urzędu Zatrudnienia na Grabówku przy ulicy Morskiej nr 89 odbędzie się towarzyski mecz bokserski ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o meczu między K.S. Z.Z.K. Pomorzanin (Toruń) - Z.K.S. Morski (Gdynia), który miał miejsce 12.02.1949 r.