1983 Ex Libris Herbert Ott W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1983)
Tablica trzymana przez aniołka, na której wśród wijących się linii maszkarony i smoki, u góry wstęga z napisem: Lucas Cranach DA 1472 1553, w dolnej części wyobrażenia szarfa z napisem: 1983 Ex Libris Herbert Ott. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.