Ex Libris Gdański Archipelag Kultury : Largest Brick Church In The World St. Mary's Church / [Gabor Gregovszki]. - Gregovszki, Gabor (1981- ). (2009)
Na tle mapy Gdańska i okolic cztery cegły z napisami: Ex Libris ; Gdański Archipelag Kultury ; Largest Brick Church In The World ; St. Mary's Church. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.