Ex Libris Gdański Archipelag Kultury : Largest Brick Church In The World St. Mary's Church - Gregovszki, Gabor (1981- ).; Gdański Archipelag Kultury ([S.l.], 2009)
Na tle mapy Gdańska i okolic cztery cegły z napisami: Ex Libris ; Gdański Archipelag Kultury ; Largest Brick Church In The World ; St. Mary's Church. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Napis w części w jęz. łac., pol. i ang.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry