Robert Kubica - droga na szczyt (Proximus, 2006)
Prezentacja zawiera kilkadziesiąt niepublikowanych zdjęć, ponad godzinę filmów z wyścigów, wywiady z Robertem Kubicą, informacje i ciekawostki na temat przebiegu kariery.