[Ratusz i Dwór Artusa z perspektywą ulicy Długiej] / HU. - Ulbrich, Hugo (1867-1928) (L. Angerer, 1909)
Przedstawia widok na fragment Długiego Targu, z centralnym ujęciem Ratusza Głównomiejskiego i Dworu Artusa.