Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia budynek Biblioteki Gdańskiej PAN, około 1985 r.
Autor i tytuł ołówkiem na rewersie. Data według przedstawienia i inwentarza PAN BG.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- fotografie; Biblioteka Gdańska -- budynki -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie