Die Schweden in Mitteleuropa : Verflechtungen - Nachwirkungen - Erinnerung - Řeznik, Miloš (1970- ).; Fibre Verlag (Osnabrück : Fibre Verlag, 2023)
Materiały z konferencji odbytej w 2018 roku w Lützen.
Keywords: 1601-1700; 1701-1800; 1801-1900; 1901-2000; 2001-; Szwedzi -- Europa Środkowa -- historia -- konferencje; Materiały konferencyjne