[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na mocy uchwały Miejskiej Rady Narodowej z dnia 7 lipca 1947 r. ... / Zarząd Miejski w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz ze statutem o podatku od spożycia w zakładach gastronomicznych.