[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na mocy uchwały Miejskiej Rady Narodowej z dnia 7 lipca 1947 r. ... - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz ze statutem o podatku od spożycia w zakładach gastronomicznych.
Pod tekstem: Gdańsk, dnia 24 maja 1948 r. Prezydent Miasta (-) w/z Jerzy Trediakowski Wice-prezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła